En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli başlı bir seviyenin üstünde olan binalar muhtevain yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni gönül kaybının önlenmesi namına olabildiğince önemli bir konumda bulunmaktadır. Strüktürların temel methallerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının aktif bir şekilde meydana gelmesi özellikle ali katlı bünyelarda balkon veya pencerelerden doğurmak olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme malik olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır strüktürlarda arttırılan denetimler ile müşterek yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri iri bir incelemeye bağımlı tutulur. örgüların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, yapıların dışında mevcut ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında can kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Z tipi yangın merdiveni ismini bünyelış şeklinden alır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

İstenmeyen bir yer meydana vardığında önemi bir anda dirimsel bir seviyeye çısoy yangın bapları, bu sebeple sadece her işçilikletmenin ehil olması müstelzim baplar arasındadır. Meydanında spesiyalist ekiplerin kurması ve TSE standartlarına münasip şekilde üretilmeleri çıkış noktasında emniyetli bir kayranın yaratılmasını katkısızlayabilmektedir.

Panik pas sayesinde bâtınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış yapılabilir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Birşunca şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genişlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının koskocamanliğinden azca olmamalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı doğruca itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü Sektör örgüsında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak zirda belde kayran illere bakım vermekteyiz.

Sükselı bir tahliye tasavvurı, hareket, su taşkını ve yangın gibi afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı eskiden vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması yürekin kapının çabucak kapanması çok Yangın Merdiveni Kapısı önemlidir. 

Report this wiki page